Hoppa till sidans innehåll

Informationsmöte den 2 maj på Skyttis

25 APR 2012 14:31
Onsdagen den 2 maj kommer vi att ha ett informationsmöte om sommarens friidrottsträning med IF Vingarna. Vi ses klockan 18.00 på Skyttis, i cafeterian (i stora byggnaden vid parkeringen).
  • Skapad: 25 APR 2012 14:31

Hej alla föräldrar!

Onsdagen den 2 maj kommer vi att ha ett informationsmöte om sommarens friidrottsträning med IF Vingarna. Vi ses klockan 18.00 på Skyttis, i cafeterian (i stora byggnaden vid parkeringen). På agendan står bland annat information om sommarens träningstider och val av gruppföräldrar för respektive träningsgrupp. Vi behöver också fler tränare. Inte minst för att kunna starta upp en grupp för barn födda -05/-06, där vi redan nu har många som hört av sig.

 

Vi ser gärna att nybörjare i alla åldrar kommer in i respektive träningsgrupp redan vid säsongsstart. Därför är det bra om du skickar denna information vidare om du vet av någon som gärna vill träna med oss. Då är de också välkomna på mötet.

 

Kan du inte komma den 2 maj, men kan tänka dig att vara gruppförälder eller tränare är det bra om du meddelar detta på ett eller annat sätt.

 

Välkomna på mötet hälsar alla Vingarna-tränare!

Mvh/  Malin Wiklund

 

 

 

 

  Frågor/synpunkter

   This is a mailto link    

 

 

    ÅFF logga  

  Ångermanlands friidrottsförbund

 

   Ungdomsmärket

  Ungdomsmärket

 

Postadress:
IF Vingarna - Friidrott
Robert Sondell, Långvägen 85
89143 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info