Hoppa till sidans innehåll

NU-spelen Timrå 2016 the story

14 AUG 2016 21:33
07.00 lördag morgon rullade bussen iväg från Skyttis IP med ett härligt gäng förväntansfulla Vingaiter och en hel del trötta föräldrar!
  • Uppdaterad: 14 AUG 2016 22:23

Efter att plockat upp Bjästagruppen och en viss tränare som såklart skulle stiga på vid en alldeles egen plats efter E4, ;-) så anlände vi till Grytan Timrå IP.

Totalt var vi 24 st Vingaiter från pojkar och flickor 9 upp till flickor 15 som hejade, peppade, skrattade och kämpade under dagen nere i Timrå.

Vår förening stod för över 1/5 av deltagarantalet och vart man än befann sig på tävlingsområdet så hörde man speakern ropa upp Vingaiter till start eller i resultatlistorna efter målgång.

Tjejerna i F9 stod ensamma för över 10 % av dom totala grenstarterna under tävlingen, ett fantastiskt gäng med mycket skratt, bus och fokus när det gällde. I P9 var det fyra stolta grabbar som alla fick stiga upp på prispallen under dagen, en prispall som var välbesökt med Vingaiter under hela tävlingen.

Det måste varit mångas personbästalistor som fått sig en uppdatering efter hemkomst den kvällen, då det slogs personbästan i alla grenar och åldrar.

Att slå sina egna rekord och få ett kvitto på att man kanske blivit lite snabbare, starkare eller att man hoppar och kastar lite längre och högre är en härlig känsla!

Strax innan kl 18 var vi åter tillbaka på Skyttis IP och Örnsköldsvik, efter en lång och rolig dag i Timrå som nog fick dom flesta av oss att somna gott den natten.

Tack alla för en riktig toppendag, det här ska vi göra om.

Heja Vingarna!     resultatlista NU-spelen

Skribent: Simon Norberg

 

  Frågor/synpunkter

   This is a mailto link    

 

 

    ÅFF logga  

  Ångermanlands friidrottsförbund

 

   Ungdomsmärket

  Ungdomsmärket

 

Postadress:
IF Vingarna - Friidrott
Robert Sondell, Långvägen 85
89143 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info