Hoppa till sidans innehåll

Ny grupp för födda 2012-13

24 APR 2020 14:20
Äntligen ser det ut som vi kommer kunna starta en ny grupp för födda 2012-13
  • Uppdaterad: 24 APR 2020 14:20

Många har efterfrågat en grupp i friidrott för födda 2012-13. Nu verkar vi kunna starta en med start 5maj. Varför vi inte kunnat starta är pga att vi inte har haft tränare.

Ni som anmält intresse har fått mail/sms. Vi provar med tre tillfällen men förutsättningen att vi fortsätter är att vi får fler föräldrar som ställer upp som tränare.

Träningen i denna ålder bygger på att prova friidrottens olika grenar på ett lekfullt sätt och fokus är koordination, rörelse och motorik men framför allt att barnen ska ha roligt.

Intresset är jätte stort så vi har redan fyllt gruppen, men är ni intresserad och inte anmält intresse hör av er så skriver vi upp er i kölistan, This is a mailto link När säsongen dragit igång vet vi hur många vi blir i snitt i grupperna och kan möjligen ta in fler. Verkar även som vi kommer kunna starta en grupp födda 13-14. Välkomna med intresseanmälan.

Vi har även många som står i kölistan för grupp födda 2010-11, så får vi tag i fler tränare kan vi även starta en till grupp för dessa.

Skribent: Sara Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

  Frågor/synpunkter

   This is a mailto link    

 

 

    ÅFF logga  

  Ångermanlands friidrottsförbund

 

   Ungdomsmärket

  Ungdomsmärket

 

Postadress:
IF Vingarna - Friidrott
Robert Sondell, Långvägen 85
89143 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info